bglogo
(044) 299 43 69
park-royal-logo
Новина
30/09/2024

Шлях до енергонезалежності: Royal House забезпечить резервне живлення для своїх нових житлових проєктів Park Royal та Oxford

facebook-icon
linkedin
twitter

У відповідь на виклики, спричинені руйнівними ударами по інфраструктурі України з боку країни-агресорки, група компаній Royal House прийняла рішення оснастити всі нові житлові комплекси системами резервного живлення. Це стосується проєктів ЖК Park Royal у Бучі та ЖК Oxford у с. Чайки, що на Київщині. 


Ці ЖК матимуть резервне живлення, яке забезпечить потреби мешканців в електроенергії у разі аварійних або стабілізаційних відключень. 


Зважаючи на складну ситуацію в  енергетиці України, ми в компанії вирішили зробити наші нові житлові комплекси енергонезалежними. У Park Royal буде встановлений потужний генератор, який у разі відключення електроенергії  забезпечуватиме живленням усі найважливіші системи життєзабезпечення будинків: подачу води, функціонування котельні, а також безперебійну роботу вантажного ліфта. Аналогічне рішення буде реалізоване іще в одному нашому житловому комплексі Oxford, який ми будуємо в с.Чайки, тут генератор забезпечуватиме подачу води та роботу ліфта” - повідомляє пресслужба компанії. 


Обслуговування генератора здійснюватиме керуюча компанія, що гарантуватиме його стабільну та надійну роботу. Вже на етапі здачі будинків в експлуатацію система резервного живлення буде повністю підключена та готова до використання. Мешканцям залишиться лише сплачувати обслуговування та витрати на паливо.



Довідка.

ЖК Oxford  зводиться у селі Чайки, що на Київщині. 

В будівництві комплексу задіяно передові технології, зокрема запатентовані стінові модулі ТМRoyal House, які дозволять зводити комплекс в рекордно короткі терміни при цьому притримуючись високих стандартів якості будівництва.

ЖК буде дев’ятиповерховим, де будівництво одного будинку із зовнішнім оздобленням та змонтованими вікнами складає всього півроку. Готовність першого будинку А-1 планується – до кінця 2024 року! Будинок А-2 – будівництво досягло 5-го поверху. 

В Oxford можна придбати квартири площею від 39 до 70 кв.м з ергономічними плануваннями. У кожній квартирі передбачено індивідуальне опалення.

ЖК Park Royal є наймасштабнішим житловим комплексом у м. Буча. Його площа складає 25 Га, власна екологічно-чиста зона — 4 Га. На території місто-парка буде збудовано школу і дитячий садок на 600 учнів. А також дитячий простір Kid’s Word площею майже 6000 кв.м. У ЖК збудують центральну площу з власною оранжереєю та амфітеатром. Для інвесторів розроблено понад 50 типів планувань. Гордістю PARK ROYAL є його візія — простір, у центрі якого знаходиться людина в єднанні з природою"