bglogo
(044) 299 43 69
park-royal-logo
Хід будівництва
8/10/2024

Хід будівництва станом на 8 жовтня

facebook-icon
linkedin
twitter

Будівництво на майданчику Park Royal в самому розпалі, і ми із задоволенням ділимося свіжими новинами станом на 8 жовтня 2024 року.


БУДИНОК А011

В першій секції продовжується монтаж конструкції дахової котельні, а також розпочато утеплення та гідроізоляцію лоджій у першій та другій секціях

У другій секції триває встановлення вікон, паралельно з цим розпочато роботи з влаштування внутрішніх міжкімнатних стін та перегородок на 2-му поверсі обох секцій. Крім того, у другій секції продовжується утеплення фасаду мінеральною ватою товщиною 150 мм, що забезпечує необхідні нормативні вимоги.

У третій секції стартував монтаж стінових модулів від ТМ Royal House, які відповідають стандартам і законодавчим вимогам ЄС. 

У четвертій та п'ятій секціях будинку завершується армування та бетонування стін підвального поверху, і вже стартували роботи з гідроізоляції зовнішніх стін приміщення бомбосховища.


БУДИНОК А012

Продовжуються роботи з армування фундаментної плити першої та другої секцій


На додачу, на території комплексу вже стартували роботи з прокладання зовнішніх мереж побутової та дощової каналізації, а також мереж водопостачання та пожежогасіння.