bglogo
(044) 299 43 69
park-royal-logo
Хід будівництва
15/07/24

Хід будівництва станом на 15 липня

facebook-icon
linkedin
twitter
Хід будівництва станом на 15 липня

Спека не тільки за вікнами, але й на будівельному майданчику Park Royal! Поспішаємо поділитись новинами станом на 15 липня 2024 року.


БУДИНОК А011

В  першій секції будинку активно зводиться 5-й поверх.

Наразі закінчено роботи з армування та бетонування монолітного перекриття 4-го поверху першої секції.

У другій секції розпочато монтаж горизонтальної опалубки для плити перекриття 4-го поверху.

У третій секції завершено роботи з армування фундаментної плити.

Ще тривають роботи з армування вертикальних конструктивів та розпочато монтаж вертикальної опалубки 1-го поверху для подальшого бетонування.

 

БУДИНОК А012

Наразі будівельники завершують заливку котловану під другий будинок (А012) першої черги будівництва.

 

Продовжуються роботи з влаштування комунікацій: фахівці активно працюють над прокладанням силового кабелю від підстанції безпосередньо до житлового комплексу.

 


Будівельний майданчик житлового комплексу Park Royal станом на 2 липня 2024 року. Робітники працюють на майданчику, встановлюючи конструкції та проводячи монтажні роботи.
Встановлення комунікацій та будівельні роботи на території житлового комплексу Park Royal. Робітники прокладають труби та інші інженерні мережі.
Загальний вигляд будівельного майданчика житлового комплексу Park Royal. Видно прогрес будівництва багатоповерхових будинків та розміщення будівельної техніки.
Робітники проводять будівельні роботи на майданчику житлового комплексу Park Royal. Прогрес будівництва та встановлення конструкцій.
Будівництво багатоповерхових будинків у житловому комплексі Park Royal. Робітники працюють на будівельному майданчику, проводячи монтажні роботи.