bglogo
(044) 299 43 69
park-royal-logo
Акція
20.08.2024

Останній шанс придбати квартиру своєї мрії в PARK ROYAL за літньою ціною!

facebook-icon
linkedin
twitter
Рекламне зображення житлового комплексу Park Royal, м. Буча, з плануванням 1-кімнатних квартир від 33 500 грн/м² та 2-кімнатних квартир від 32 900 грн/м². Додається нагадування про підвищення цін з 1 вересня, що закликає до термінової покупки. На задньому плані зображена сучасна архітектура та громадська зона

Вигідна можливість купити квартиру в ЖК PARK ROYAL до 1 вересня!

Відзначте кінець літа вигідною покупкою квартири у Бучі! Унікальна можливість придбати квартиру в ЖК PARK ROYAL за літньою ціною закінчується вже 1 вересня. З цього дня ціни на квартири підвищаться, тому не втрачайте шанс скористатися актуальними пропозиціями:


1-кімнатні квартири – 33 500 грн/м²

2-кімнатні квартири – 32 900 грн/м²


Нагадаємо, що станом на 15 серпня в 1-й секції розпочато зведення 8-го поверху. У 2-й секції закінчено монтаж опалубки 7-го поверху, зараз монтують стінові панелі 8-го поверху. У 3-й секції завершено бетонування вертикальних конструкцій мінус 1-го поверху, ведеться монтаж армокаркаса. У 4-й та 5-й секціях завершено бетонування фундаментної плити, і розпочато установку армованих каркасів мінус 1-го поверху.


PARK ROYAL – це ідеальне поєднання комфорту і природи в екологічному передмісті Києва, місті Буча. Живіть у сучасному комплексі PARK ROYAL, який з’єднує урбаністичний стиль з природним затишком. Пориньте у новий рівень комфортного життя – зв’яжіться з нами сьогодні!