bglogo
(044) 299 43 69
park-royal-logo

Політика конфіденційності

ПОЛІТИКА КОНФІДЕЦІЙНОСТІ

 

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "РОЯЛ ХАУЗ ДЕВЕЛОПМЕНТ» (далі - КОМПАНІЯ), ЄДРПОУ 44447328, адреса: Україна, 03066, місто Київ, вул. Максимовича Михайла (Голосіївський р-н), будинок 26-Б, приміщення 450, цей сайт (далі - Сайт).

Ця Політика конфіденційності (далі — Політика) регулює правові відносини, пов’язані із захистом і обробкою персональних даних, і спрямована на захист основоположних прав і свобод людини і громадянина, зокрема права на невтручання в особисте життя, у зв’язку з обробкою персональних даних. Політика поширюється на діяльність з обробки персональних даних, яка здійснюється повністю або частково із застосуванням автоматизованих засобів, а також на обробку персональних даних, що містяться у картотеці чи призначені для внесення до картотеки, із застосуванням неавтоматизованих засобів. Політика розповсюджуються на використання Сайту, а також пов'язаних із ним сайтів та онлайн-інструментів і нижче приведені деякі правила користування даними сайтами та онлайн-інструментами.

Одним з пріоритетів Компанії є конфіденційність, особливо це стосується захисту персональних даних користувачів сайту, споживачів, покупців тощо (далі — користувачі). Користуючись послугами Компанії Ви, як користувач, виявили до нас довіру, і ми це цінуємо.

Компанія не приховує інформацію про обробку персональних даних та докладає максимум зусиль, щоб зберегти Ваші особисті дані в безпеці, однаково діючи в інтересах всіх користувачів, без винятку.

 

1.      ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ

1.1.   Компанія несе відповідальність за обробку одержаних особистих даних відповідно до вимог Конституції України, Закону України “Про захист персональних даних”, інших нормативно-правових актів та покладає відповідні аналогічні зобов'язання на будь-яких контрагентів, з якими взаємодіє в процесі надання послуг або в процесі обробки отриманої інформації.

1.2.   Компанія дотримується основних принципів захисту конфіденційної інформації стосовно будь-якої подальшої передачі даних.

1.3.   Для забезпечення безпечної передачі персональних даних Компанія може використовувати протоколи шифрування. Всі персональні дані шифруються і безпечно передаються через мережу Інтернет.

 

2.      ОСОБИСТА ІНФОРМАЦІЯ

2.1.   Більшість операцій на сайті користувач може здійснити без надання особистої інформації.

2.2.   Але у випадку, коли користувач оформлює підписку, здійснює запит на отримання додаткової інформації чи виконання певних функцій (наприклад, запис на перегляд, бронювання квартири, розрахунок розстрочки, замовлення прорахунку, надіслання пропозиції, зберігання обраних планувань, відправлення запиту), Компанія збирає наступну інформацію користувача:

·         push-токени;

·         ПІБ або ім’я;

·         номер телефону;

·         адресу електронної пошти;

·         логін та пароль;

·         вік, стать;

·         побажання щодо подальших відносин.

2.3.   З метою зменшення кількості помилок у нашій базі даних, Компанія може перевіряти справжність користувачів (відсутність роботизованих втручань) і запобігати неправомірному використанню системи.

2.4.   Компанія також збирає узагальнену інформацію про активність користувача на нашому сайті (наприклад, кількість і тривалість відвідувань, переглянуті об’єкти, тип квартири, кількість кімнат, планування, площа, ціна квартири, швидкість відповіді Сайту на запит і тому подібне); також можливе визначення місцезнаходження. Така інформація може бути опублікована в загальнодоступному профілі на нашому сайті без персональної ідентифікації.

2.5.   Залежно від цілей використання сайту, частина запитуваної інформації є обов'язковою для надання, а частина — надається на розсуд користувача. Якщо користувач відмовився від надання обов'язкової інформації, це унеможливлює виконання операцій із запиту додаткової інформації щодо нерухомого майна. Всі інші можливості будуть у розпорядженні користувача.

2.6.   Користувач (суб'єкт персональних даних) має право:

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати у порядку передбаченому чинним законодавством відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

 

3.      АВТОМАТИЧНЕ ЗБИРАННЯ ІНФОРМАЦІЇ

3.1.   В процесі використання сайту Компанія може збирати персональну інформацію про використовувані користувачами пристрої і про мережі, до яких вони під’єднані. Такий збір включає в себе наступну інформацію: IP-адресу; тип і версію браузера; типи і версії плагіна браузера; операційну систему і платформу; рекламний ідентифікатор; інформацію про відвідування користувачем сайту, включаючи URL clickstream переглянутих сторінок або запитуваної інформації; помилки, що виникли в процесі завантаження веб-сторінки; тривалість завантаження певних сторінок; взаємодія зі сторінками або телефонними номерами, які використовуються для виклику нашого центру обслуговування клієнтів.

3.2.   Як і більшість веб-сайтів, Компанія і залучені незалежні допоміжні оператори можуть в процесі використання веб-сайту отримувати певну технічну і маршрутну інформацію про комп'ютер користувача, з метою полегшення використання сайту і його служб. Наприклад, Компанія може отримувати інформацію про змінні середовища, такі як тип браузера, операційну систему, швидкість процесора. Компанія також використовує дані про змінні середовища для відстеження трафіку на сайті. Компанія час від часу порівнює ці дані знеособлено, щоб краще розуміти потреби користувачів сайту. Ми не продаємо персональні дані і не передаємо їх з метою продажу.

3.3.   Додаткові сервіси, які використовує Компанія, для обробки персональних даних:

СЕРВІС:

·         esputnik

·         analytics

·         fb pixel

ТИП ДАНИХ:

·         (email, name, phone number, push token)

·         (IP addresses, email address required to log-in)

·         (IP addresses, email address required to log-in)

ПРАВИЛА ВИКОРИСТАННЯ:

·         esputnik.com

·         google.com

·         facebook.com

3.4.   Обробка персональних даних здійснюється відкрито і прозоро із застосуванням засобів та у спосіб, що відповідають визначеним цілям такої обробки. Не допускається обробка даних про фізичну особу, які є конфіденційною інформацією, без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини. Персональні дані обробляються у формі, що допускає ідентифікацію фізичної особи, якої вони стосуються, у строк не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки. В будь-якому разі вони обробляються у формі, що допускає ідентифікацію фізичної особи, якої вони стосуються, не довше, ніж це передбачено законодавством у сфері архівної справи та діловодства.

 

4.      ФАЙЛИ COOKIES

4.1.   Сайт використовує файли cookies щоб контролювати, як сайт використовується, і для визначення часу перебування користувача в режимі онлайн. Кукі (сookies) — це невеликий файл, розміщений на комп'ютері користувача сайту для зберігання інформації про використання всіх веб-сайтів. Файли cookies є галузевим стандартом і використовуються багатьма сайтами, полегшують користувачам поточний доступ до використання певних веб-сайтів, забезпечують інформацією, яка використовується для розуміння змісту того, що цікавить користувача, і для інших цілей, наприклад, з охоронною метою і для виконання інших адміністративних функцій облікового запису, а також функцій, які можуть допомогти у відстеженні інформації, за якою можливо ідентифікувати особу користувача. Файли cookies не можуть пошкодити систему або файли комп'ютера і тільки сайт, який передав певні файли cookies, може прочитати, змінити та видалити такі файли.

4.2.   Якщо Користувач не бажає отримувати інформацію, зібрану за допомогою файлів cookies, в більшості браузерів існують можливості видалення існуючих файлів cookies, їх автоматичного відхилення або пропонується можливість вибрати між відхиленням чи прийняттям окремих файлів cookies комп'ютером. Щоб дізнатися більше про таку функцію, дивіться інструкцію з використання браузера або вікно довідки.

 

5.      ЛЕГІТИМНІСТЬ ТЕЛЕФОННИХ ДЗВІНКІВ, ЕЛЕКТРОННИХ ТА СМС ПОВІДОМЛЕНЬ

5.1.   Ми пропонуємо користувачам обрати подальший спосіб отримання повідомлень від нас. Наші електронні листи і розсилки відсилаються лише тим, хто сам підписався на нашу розсилку або висловив бажання отримувати інформацію. Наші повідомлення пояснюють користувачу, як відписатися чи «відмовитися» від отримання розсилок і повідомлень. КОМПАНІЯ також може звернутися до користувачів із проханням взяти участь у опитуванні,  якщо вони дають на це дозвіл.

5.2.   Основний канал комунікації між Компанією і Користувачем — повідомлення електронними листами. Заповнюючи форму підписки або замовлення та проставляючи відмітку про ознайомлення з Політикою конфіденційності та отримання інформаційних розсилок, Користувач дає згоду на обробку своїх персональних даних та отримання повідомлень на власну email-адресу або телефон. Якщо користувач бажає відмовитися від отримання розсилок, він має право повідомити про це по телефону або у електронній формі.

 

6.      ОНОВЛЕННЯ І НАЛАШТУВАННЯ ІНФОРМАЦІЇ

6.1.   За Вашим запитом, Компанія має можливість надати Вам відомості про те, чи зберігає або обробляє Компанія Вашу персональну інформацію. Якщо у вас виникне необхідність запросити цю інформацію, зверніться до нас.

 

7.      МЕТА, ПІДСТАВИ ЗБОРУ ТА ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЇ

7.1.   Компанія збирає, здійснює обробку і використовує персональну інформацію користувачів з метою якнайкращого надання послуг, а також для вдосконалення послуг і сервісів, здійснення рекламно-маркетингових, статистичних досліджень, задоволення потреб користувачів у якісному обслуговуванні, інформуванні, в тому числі надання пропозицій з урахуванням зручності та місцезнаходження користувача, надання нових актуальних пропозицій та новинок на ринку нерухомого майна тощо.

7.2.   Компанія використовує персональну інформацію з метою: обробки запитів користувачів і претензій службою підтримки; відправки запитуваної інформації про житло, обрані планування і т.п.; інформування про спеціальні пропозиції, акції Компанії; проведення аналізу роботи додаткових сервісів та/або послуг, для поліпшення роботи Сайту; обробки індивідуальних запитів користувачів.

Мета обробки персональних даних повинна бути визначена до початку їх збору.

 

8.      ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

8.1.   Компанія вживає заходів щодо забезпечення захисту персональних даних на всіх етапах їх обробки, у тому числі за допомогою організаційних та технічних заходів, самостійно визначає перелік і склад заходів, спрямованих на безпеку обробки персональних даних, з урахуванням вимог законодавства у сферах захисту персональних даних, інформаційної безпеки. Захист персональних даних передбачає заходи, спрямовані на запобігання їх випадкових втрат або знищення, незаконної обробки, у тому числі незаконного знищення чи доступу до персональних даних.

8.2.   Персональні дані залежно від способу їх зберігання (паперові, електронні носії) оброблятимуться у такий спосіб, щоб унеможливити доступ до них сторонніх осіб. З метою забезпечення безпеки обробки персональних даних вживаються спеціальні технічні заходи захисту, у тому числі щодо виключення несанкціонованого доступу до персональних даних, що обробляються, та роботи технічного та програмного комплексу, за допомогою якого здійснюється обробка персональних даних.

 

9.      ВИПАДКИ РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ

9.1.   Поширення персональних даних передбачає дії щодо передачі відомостей про фізичну особу користувача за згодою суб'єкта персональних даних. Поширення персональних даних без згоди суб'єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини. Сторона, якій передаються персональні дані, повинна попередньо вжити заходів щодо забезпечення вимог цього Закону.

 

10.  ПЕРІОД ЗБЕРІГАННЯ ДАНИХ

10.1.     Компанія зберігає дані протягом часу, поки вони потрібні для виконання відповідних завдань обробки (наприклад, надання сервісного обслуговування, рекламно-маркетингових сервісів), а також з метою виконання вимог чинного законодавства України.

10.2.     Компанія зберігає інформацію (документи), які підтверджують надання заявнику інформації протягом усього періоду обробки персональних даних.

10.3.     Персональні дані підлягають вилученню з баз персональних даних Компанії в разі:

закінчення визначеного терміну зберігання даних;

припинення правовідносин між суб'єктом персональних даних та власником бази, якщо інше не передбачено законом;

вступу в законну силу рішення суду про вилучення даних про фізичну особу з бази персональних даних;

надходження вимоги суб'єкта персональних даних про припинення обробки/знищення його даних на електронну адресу.

10.4.     Компанія зобов'язаний внести зміни в дані на вимогу суб'єкта персональних даних, якщо ці дані є недостовірними або неточними.

 

11.  ОНОВЛЕННЯ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

11.1.     Компанія залишає за собою право вносити зміни в Політику конфіденційності. Якщо Компанія істотно змінить Політику, про це буде вказано тут. Внесення змін в Політику може відбуватися шляхом її викладення у новій редакції на цьому сайті.

11.2.     Компанія рекомендує регулярно перевіряти Політику, тому що користування Сайтом після внесення змін означає, що Користувач погодився з такими змінами до Політики за принципом мовчазної згоди.

11.3.     Якщо у користувача є сумніви, пов'язані з конфіденційністю або використанням персональних даних, які нам не вдалося задовольнити, а також відмовою від згоди на обробку персональних даних, він може звернутися до Компанії за адресою тут зазначеною.