bglogo
(044) 299 43 69
park-royal-logo
Хід будівництва
15/04/24

Хід будівництва станом на 15 квітня 2024 р

facebook-icon
linkedin
twitter
Нічне освітлення в'їзної арки ЖК Park Royal з яскравим логотипом, підсвіченим фіолетовими та рожевими світлодіодами. Виглядає сучасно та вражаюче на тлі темного неба.

Зберігаємо темпи й обсяги будівництва PARK ROYAL та ділимось звітом про Хід будівництва станом на 15 квітня.


Уже повністю завершились роботи з облаштування вхідної арки, яка зустрічає клієнтів і гостей офісу продажу і радує мешканців Бучі.

Нагадаємо, що арка виконана з монолітно-алюмінієвих панелей, а її освітленням займалась всесвітньо відома світлотехнічна компанія Expolight.


Також будівельники завершили будівництво і ремонт у відділі продажу та влаштування благоустрою в пішохідних зонах. Тож радо запрошуємо усіх охочих оцінити не лише стильний інтер’єр, але й придбати квартири зі знижками -до 18% які діятимуть ще до кінця квітня.


Наразі триває влаштування монолітного перекриття підвального поверху (бомосхивища) першого будинку (А011) у 2-й секції. А в 1-й секції цього будинку роботи з армування та бетонування бомбосховища - завершено. Тут вже розпочато влаштування вертикальних несучих елементів (пілонів і стін).


Будівельники виконали й гідроізоляцію та зворотну засипку зовнішніх стін підвального поверху в 1-й і 2-й секціях. А ще встановили двері у бобмосховище в підвальному поверсі  1-ї та 2-ї секції.


Також тривають роботи з влаштування бетонної підготовки під фундаментну плиту в 4-й, 5-й секції.


На будівельний майданчик продовжують прибувати стінові модулі TMRoyal House, які невдовзі зводитимуться у проектне положення.